link or click in text?

Just starting out? Need help? Post your questions and find answers here.
vwidmer
Enthusiast
Enthusiast
Posts: 258
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:32 pm

link or click in text?

Post by vwidmer »

I have some generated text that changes and some where in the text will be a link or word(s) that will show more info.

How can I do that?

Example:

Code: Select all

some random text click <HERE> to generate new random text.
But it can be anywhere or in multiple different places in the text for different things.

Thanks
WARNING: I dont know what I am doing! I just put stuff here and there and sometimes like magic it works. So please improve on my code and post your changes so I can learn more. TIA
RSBasic
Moderator
Moderator
Posts: 1119
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:05 pm
Location: Gernsbach (Germany)
Contact:

Re: link or click in text?

Post by RSBasic »

WebGadget()?
ImageImageImageImage Image
vwidmer
Enthusiast
Enthusiast
Posts: 258
Joined: Mon Jan 20, 2014 6:32 pm

Re: link or click in text?

Post by vwidmer »

Yes I was thinking WebGadget() didnt know if there was some other way though.

Thanks
WARNING: I dont know what I am doing! I just put stuff here and there and sometimes like magic it works. So please improve on my code and post your changes so I can learn more. TIA
Post Reply