It is currently Wed Dec 02, 2020 10:36 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Strange and broken auto-completion behavior
PostPosted: Fri Oct 18, 2019 4:11 am 
Offline
Addict
Addict

Joined: Sat Jun 30, 2007 8:04 pm
Posts: 3371
I'm having some strange, broken, and inconsistent auto-completion behavior.

This code works:

Code:
DeclareModule ModuleA
  Interface InterfaceA
    methodA()
    methodB()
    methodC()
  EndInterface
EndDeclareModule

Module ModuleA
EndModule

a.ModuleA::InterfaceA
a\


Adding a new interface which extends it (usually) breaks auto-completion:

Code:
DeclareModule ModuleA
  Interface InterfaceA
    methodA()
    methodB()
    methodC()
  EndInterface
 
  Interface InterfaceB Extends InterfaceA
  EndInterface
EndDeclareModule

Module ModuleA
EndModule

a.ModuleA::InterfaceA
a\ ; <- no auto-completion


Sometimes it works if you futz with it enough. But then things get weird. This is a different variable in a different file with a completely different interface:

Image

It should be completing something different here.

Actually, I deleted all of the "defines" and assignments and it still auto-completes even though the variable should be .i by default. Auto-completion is entirely broken now.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye