It is currently Wed Nov 20, 2019 4:14 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bug with MovieStatus.
PostPosted: Wed Feb 13, 2013 4:45 pm 
Offline
User
User

Joined: Sun Feb 03, 2013 1:50 am
Posts: 63
Hello ,

I have a Intro movie for my game the Length of it is 22 seconds.
Moviestat gives the Wrong state at ~18 seconds it drops as example from 120000 milliseconds to 0.

this is the Code:

Code:
If Not IsMovie(#intro_movie) = 0     
       Repeat                 
        Delay(20)
          If MovieStatus(#intro_movie) = 0   
            Ende=1
          EndIf         
       Until Ende=1
    EndIf


when i use this code for the code the Video is playing the hole 22 seconds.
Code:
;Delay(22000)



Greets.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug with MovieStatus.
PostPosted: Thu Feb 14, 2013 8:35 am 
Offline
Addict
Addict

Joined: Tue Feb 22, 2011 1:16 pm
Posts: 1482
How do you know it's MovieState() and not the video itself? Please put a link to the video so we can check it for ourselves.

_________________
Microsoft Visual Basic only lasted 7 short years: 1991 to 1998.
PureBasic: Born in 1998 and still going strong to this very day!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug with MovieStatus.
PostPosted: Thu Feb 14, 2013 3:09 pm 
Offline
User
User

Joined: Sun Feb 03, 2013 1:50 am
Posts: 63
first

because of that
;Delay(22000)

and second
when i play the video with vlc player it playes the 22 Seconds ;)


sorry but the Video is not for public at the moment ;)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug with MovieStatus.
PostPosted: Thu Feb 14, 2013 4:04 pm 
Offline
Addict
Addict

Joined: Tue Feb 22, 2011 1:16 pm
Posts: 1482
True29 wrote:
because of that
;Delay(22000)

Doesn't prove anything. That just means MovieStatus() hasn't had a chance to crash from the bad video yet. ;)

_________________
Microsoft Visual Basic only lasted 7 short years: 1991 to 1998.
PureBasic: Born in 1998 and still going strong to this very day!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bug with MovieStatus.
PostPosted: Thu Feb 14, 2013 4:57 pm 
Offline
User
User

Joined: Sun Feb 03, 2013 1:50 am
Posts: 63
i know its a bug ;)
if you like search for testvideo size 10MB format m2v.

When i test it with Delay(22000) there was no moviestatus().

Greets.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye