It is currently Wed Jul 18, 2018 6:13 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 10:28 am 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
nicolaus wrote:
gnozal wrote:
- 'Install the libraries' now should work


sorry but not really.... the install dont work here right now

regards,
nico
Seems to work for me, just tested with a few librairies.
Some questions :
- are the libraries downloaded ?
- are the PB directories correctly set (PB3.94 and/or PB400 path) ? What are your settings ?
- wich library does not install ?
Code:
...
[Options]
...
InstallTheLibraries = 1
[Dirs]
DownloadDirectory = c:\PureBasic400\Program\Update\
PB400Path = C:\PureBasic400\
PB394Path = C:\PureBasic394\
...

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 13, 2007 4:01 am 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Tue Aug 05, 2003 11:30 pm
Posts: 435
Hi gnozal

Here is my config from LibraryUpdater

Quote:
; Library Updater (c) gnozal
[Options]
CheckBox_UserLibraries = 1
CheckBox_ForPB394 = 0
CheckBox_ForPB40x = 1
CheckBox_OnlyInstalledLibs = 0
CheckBox_jaPBeV3 = 1
CheckBox_PureFORM = 1
CheckBox_OtherTools = 1
UseRegistryConnection = 1
InstallTheLibraries = 1
[Dirs]
DownloadDirectory = C:\DOKUME~1\Nico\LOKALE~1\Temp\
PB400Path = E:\Programme\PBv4\
PB394Path =
[LastCheck]
LastCheckDate = 1173575414
LastCheckDate_0 = 0
LastCheckDate_1 = 1149687029
LastCheckDate_2 = 0
LastCheckDate_3 = 1168854277
LastCheckDate_4 = 0
LastCheckDate_5 = 1171276686
LastCheckDate_6 = 0
LastCheckDate_7 = 1170324860
LastCheckDate_8 = 0
LastCheckDate_9 = 1170257933
LastCheckDate_10 = 0
LastCheckDate_11 = 1162017740
LastCheckDate_12 = 0
LastCheckDate_13 = 1148715210
LastCheckDate_14 = 0
LastCheckDate_15 = 1168854277
LastCheckDate_16 = 0
LastCheckDate_17 = 1167557552
LastCheckDate_18 = 0
LastCheckDate_19 = 1168679394
LastCheckDate_20 = 1173542380
LastCheckDate_21 = 1173287818


The updater downloads all the libs but not install it.
i hafe only all the downloadet libs (as zip) in the temp folder.

regards,
nico

_________________
my live space


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 14, 2007 10:08 am 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
nicolaus wrote:
Hi gnozal

Here is my config from LibraryUpdater

The updater downloads all the libs but not install it.
i hafe only all the downloadet libs (as zip) in the temp folder.

regards,
nico
Thanks.
I don't notice any problem with your settings, but I see DownloadDirectory and PB400Path are on different drives. Could you test if it works if both directories are on the same drive, .i.e. DownloadDirectory = E:\Programme\Update\ ?

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 14, 2007 12:04 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Tue Aug 05, 2003 11:30 pm
Posts: 435
gnozal wrote:
Thanks.
I don't notice any problem with your settings, but I see DownloadDirectory and PB400Path are on different drives. Could you test if it works if both directories are on the same drive, .i.e. DownloadDirectory = E:\Programme\Update\ ?


I have changed the directory but the same prob. all the files downloadet but not installed, only PureForm shows as updatet now!

Wat i must see if the libs installed? Is the install window hiden?

_________________
my live space


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 14, 2007 2:04 pm 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
nicolaus wrote:
I have changed the directory but the same prob. all the files downloadet but not installed, only PureForm shows as updatet now!
Hum, download and update status are two different things : you can download a non updated file and vice-versa. Only the checked files in the listicon are downloaded (and the libs installed if you choose so).
Note that a file is marked as updated if its file date on the server has changed since the last check ; there is no version check.
nicolaus wrote:
Wat i must see if the libs installed? Is the install window hiden?
There is not extra message if the installation succeeded. It's easy to check : erase one of the libs in \UserLibraries, download it and see if it is correctly installed.

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 09, 2007 4:02 pm 
Offline
Always Here
Always Here
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 2:44 pm
Posts: 5739
Location: Berlin - Germany
Very useful,

but i miss my xp-style


greetings
Thomas

_________________
PureBasic 5.70 | SpiderBasic 2.10 | Windows 10 Pro (x64) | Linux Mint 19.0 (x64)
Old bugs good, new bugs bad! Updates are evil: might fix old bugs and introduce no new ones.
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat May 12, 2007 1:25 am 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Tue Aug 05, 2003 11:30 pm
Posts: 435
one more prob gnozal

the libs are updatet very well but not jaPBe.
how the updater knows the path to jaPBe?


regards,
nico

_________________
my live space


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat May 12, 2007 8:10 am 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
nicolaus wrote:
the libs are updatet very well but not jaPBe.

Only the libs are 'updated' (i.e. replaced in location) if you check 'And install the libraries' .
The other tools are 'only' downloaded. You have to update the old version yourself.

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon May 14, 2007 4:51 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 9:32 pm
Posts: 208
Location: Houston, Tx.
Gnozal,
I tried to download the tool but I got a virus alert:

Virus: "Mal/Packer" found!

Obviously since no one else has reported it I think it's an error with the software they are using here. It's McAfee Enterprise.

Any idea how else I might be able to get your utility on this machine?

I can get it at home, but I would like to use it here if possible.

_________________
When all is said and done, more is said than done.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 15, 2007 7:43 am 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
DevilDog wrote:
Virus: "Mal/Packer" found!
Obviously since no one else has reported it I think it's an error with the software they are using here. It's McAfee Enterprise.
Because the EXE is packed.
DevilDog wrote:
Any idea how else I might be able to get your utility on this machine?
Without disabling / configuring the AV software, no.

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 15, 2007 8:35 am 
Offline
User
User

Joined: Tue Apr 26, 2005 9:55 am
Posts: 28
Hi gnozal, I tried to use this today to check updates, and get an HTTP query failed - Error 403, Looks like the updater can't find the updated library online or something.

Kind Regards


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 10, 2007 3:01 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Wed Jun 09, 2004 11:10 am
Posts: 162
Location: Germany
Hi Gnozal

Are you still supporting this Updater? If so: looks like it doesn't work anymore. When I try to start it nothing happens oO


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 11, 2007 8:43 am 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
Dummy wrote:
Hi Gnozal
Are you still supporting this Updater? If so: looks like it doesn't work anymore. When I try to start it nothing happens oO
Works here ....
What do you mean, 'nothing happens' after you press the 'On line check' button ? No status or error message ?

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 11, 2007 4:46 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Wed Jun 09, 2004 11:10 am
Posts: 162
Location: Germany
gnozal wrote:
Dummy wrote:
Hi Gnozal
Are you still supporting this Updater? If so: looks like it doesn't work anymore. When I try to start it nothing happens oO
Works here ....
What do you mean, 'nothing happens' after you press the 'On line check' button ? No status or error message ?

1. I download "LibraryUpdater.zip" linked in your first post
2. I extrect it into a new folder called "LibraryUpdater"
3. I doubleclick on the LibraryUpdater.exe
4. Nothing happens - no window no application - no error - simply nothing

My System:
Windows XP Pro SP2 with all official microsoft patches
I don't have problems with any other application and Avira Anti-Vir tells me that I have no viruses on disk. I don't have a Firewall.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 11, 2007 4:49 pm 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
Dummy wrote:
1. I download "LibraryUpdater.zip" linked in your first post
2. I extrect it into a new folder called "LibraryUpdater"
3. I doubleclick on the LibraryUpdater.exe
4. Nothing happens - no window no application - no error - simply nothing
You don't see any window ? Just tested on XP sp2 : no problem here.

Note that nothing happens until you press the 'On line check' button.
Also note that PB4.1x libs are not handled yet (until I know wich library needs a specific version).

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye