It is currently Sat Jan 25, 2020 11:40 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 1545 posts ]  Go to page Previous  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 103  Next
Author Message
 Post subject: Autocomplete with enter
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 6:07 am 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Wed Feb 29, 2012 8:04 am
Posts: 190
Location: Melbourne, AUS
Hi,

Is it possible to configure jaPBe to Autocomplete with "Enter" instead of "tab"

Thanks,

Neil


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Autocomplete with enter
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 12:00 pm 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
Neil wrote:
Is it possible to configure jaPBe to Autocomplete with "Enter" instead of "tab"
No, it isn't, sorry.

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Fri Mar 09, 2012 6:19 am 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Wed Feb 29, 2012 8:04 am
Posts: 190
Location: Melbourne, AUS
Ok thanks

I assume you are aware that it is possible in PB's IDE, and this is why I asked if in jaPBe

Another query:

What do you think of adding an icon to "save all files" ?

This is in a text editor I use and is very handy.

Thanks,

Neil


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Fri Mar 09, 2012 11:48 am 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
Neil wrote:
I assume you are aware that it is possible in PB's IDE, and this is why I asked if in jaPBe
No, I only use jaPBe.
Neil wrote:
What do you think of adding an icon to "save all files" ?
This is in a text editor I use and is very handy.
Imho it may also be dangerous (accidentally overwriting files) if you use the wrong shortcut / icon.

However, if you really need those features, the source is available at my homepage.

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Sun Mar 11, 2012 3:24 am 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Wed Feb 29, 2012 8:04 am
Posts: 190
Location: Melbourne, AUS
Hi gnozal

Thanks for replies

1. Yes I only use jaPBe - It's just that I have thought about requesting this feature and then I happened to notice someone ask on the forum if it was available in PB IDE.


2. ok I will have a look at source. I asked because you do have it as an option in the file menu "Save all".
Another options - Is it possible for the user to add keyboard shortcuts to menu options ??

Thanks,

Neil


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Sun Mar 11, 2012 4:05 pm 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
Neil wrote:
Another options - Is it possible for the user to add keyboard shortcuts to menu options ??

No, you may only add custom shortcuts to tools.

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Mon Apr 02, 2012 6:30 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Wed Aug 24, 2005 12:11 pm
Posts: 119
Location: Italia
Hi Gnozal, i'm new in jaPBe, is great alternative to pb ide, but i not find a usefull option for me, in pb ide - compiler option - constant i'm able to enable #PB_Editor_CompileCount, #PB_EditorBuildCount for automatic tracking the version or build number, is possible to add this to japbe?
Thank you :)

_________________
Registered User of Purebasic PB4.61 - Artic Report - Purevision


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Mon Apr 02, 2012 9:27 pm 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
le_magn wrote:
Hi Gnozal, i'm new in jaPBe, is great alternative to pb ide, but i not find a usefull option for me, in pb ide - compiler option - constant i'm able to enable #PB_Editor_CompileCount, #PB_EditorBuildCount for automatic tracking the version or build number, is possible to add this to japbe?

In jaPBe it's called #jaPBe_ExecuteBuild.

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Mon Apr 02, 2012 9:47 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Wed Aug 24, 2005 12:11 pm
Posts: 119
Location: Italia
gnozal wrote:
In jaPBe it's called #jaPBe_ExecuteBuild.


Thank you Gnozal :oops:

_________________
Registered User of Purebasic PB4.61 - Artic Report - Purevision


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 1:40 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Wed Aug 24, 2005 12:11 pm
Posts: 119
Location: Italia
Hi, is normal if i type "str" the result is not str( but is strdup_( ?
Another question is possible with japbe to set breackpoint like "F9" on pb ide?
Is possible to add in main preference "create temp exe in source dir" to set it default for all project, without select it for every new project? thank you :)

_________________
Registered User of Purebasic PB4.61 - Artic Report - Purevision


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 2:03 pm 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
le_magn wrote:
Hi, is normal if i type "str" the result is not str( but is strdup_( ?
It doesn't happen here.
Maybe you have to change some settings, like :
- Load Purebasic API functions in 'Definitions' tab
- Autocompletion in 'Editor 2' tab
le_magn wrote:
Another question is possible with japbe to set breackpoint like "F9" on pb ide?
As jaPBe uses the external debugger, this was not implemented.
It may be possible since PB4.5x (?), as the external debugger now accepts a command file.
Have a look at function CompileRun() in 'Compiler.pbi'.
le_magn wrote:
Is possible to add in main preference "create temp exe in source dir" to set it default for all project, without select it for every new project? thank you :)
It is possible...

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 9:32 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Wed Jul 09, 2003 11:33 am
Posts: 306
Location: France
Hi

why jaPBe don't set current directory correctly, it's set temp directory, i need directory of my *.pb file.

I try to set directory in compiler option, no effect.

Thanks to look at this

++

(I use program with compiler option : ThreadSafe, XP, Unicode, User on vista)

_________________
LSI


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 2:36 pm 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
Le Soldat Inconnu wrote:
... i need directory of my *.pb file.
What about #jaPBe_SourcePath (compiled EXE) or %PATH (for a tool) ?

Another possibility (plugins) : jaPBe_GetjaPBeExeName() -> jaPBe.Pref -> DefaultDirectory

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 10:03 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Wed Jul 09, 2003 11:33 am
Posts: 306
Location: France
not for tool :), for compiled program :)

En français pour être clair.
Mon programme compilé n'a pas le bon dossier d'exécution. il me met en CurrentDirrectory le dossier temp, au lieu du dossier du fichier *.pb
C'est assez pénible je trouve. Est-ce du au option de compilation, je ne sais pas.
J'ai un peu tous tripoté, y compris mis un dossier de travail dans les options de compilation, mais rien ne se passe, j'ai toujours en dossier de travail le dossier temp.

_________________
LSI


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: jaPBe 3.12.2 [IDE for PB 4.xx]
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 10:24 am 
Offline
PureBasic Expert
PureBasic Expert
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 8:27 am
Posts: 4229
Location: Strasbourg / France
Le Soldat Inconnu wrote:
Mon programme compilé n'a pas le bon dossier d'exécution. il me met en CurrentDirrectory le dossier temp, au lieu du dossier du fichier *.pb
Are you looking for the executable path ? In this case, you have to use ProgramFilename() instead of GetCurrentDirectory().
[french]Ce que je n'ai pas compris, c'est quel répertoire tu recherches ? Le répertoire d'exécution ? Dans ce cas, il ne faut pas utiliser GetCurrentDirectory() mais ProgramFilename().[/french]

_________________
For free libraries and tools, visit my web site (also home of jaPBe V3 and PureFORM).


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1545 posts ]  Go to page Previous  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 103  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye