It is currently Sun Jul 22, 2018 9:12 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: valD(string) if executable=console
PostPosted: Wed Jan 10, 2018 2:46 pm 
Offline
New User
New User
User avatar

Joined: Wed Jan 10, 2018 2:33 pm
Posts: 4
hello!
i don't know if i'm doing something wrong but
ValD("2.5") ;returns 2.0 if format executable=console
it returns 2.5 if format executable=macos

(i tried to use console only for display,instead of debug console)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: valD(string) if executable=console
PostPosted: Wed Jan 10, 2018 3:03 pm 
Offline
Administrator
Administrator

Joined: Fri May 17, 2002 4:39 pm
Posts: 13330
Location: France
Could you post your code ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: valD(string) if executable=console
PostPosted: Wed Jan 10, 2018 3:33 pm 
Offline
New User
New User
User avatar

Joined: Wed Jan 10, 2018 2:33 pm
Posts: 4
Debug ValD("2.5")


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye