It is currently Sat Aug 08, 2020 7:12 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 11, 2002 6:59 pm 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by BalrogSoft.


Hi all!!!

Few days ago, i wrote a message in this forum, about a 3d engine and a chip 8 emulator that i was writting. I put in my homepage (http://www.balrogsoft.8m.com), this to programs in a beta version, the source code isnt available now, but i will upload when i optimize the 3d engine and finish the emulator. The 3D engine is called Spy vs Spy 3D, because is a project to translate Spy vs spy game to a 3d world and with online playing features. Download this preview versions from my web.

Bye, Balrog Soft.

+-----------------------+
| Balrog Soft |
| Amiga and PC Coder |
| http://www.balrogsoft.8m.com |
| [url]mailto:balrog@terra.es[/url] |
+-----------------------+


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 11, 2002 7:22 pm 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by Franco.

Sorry didn't work.
Downloaded the 3D engine v0.01 for PC and copied the files to a folder.
When I started it a message box showed up but the main window is empty.
Nothing to see.

Don't know if the app has found the bmp file, because you are not checking it in your program. (if I delete the bmp file there is no error message...)


Have a nice day...
Franco

Sometimes you have to go a lonely way to accomplish genius things.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 11, 2002 7:33 pm 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by webmatze.

Cool!
It looks like the old wolfenstein game. Even if there's only one wall.
But are you using any 3D API or is it 'only' DirectX?

Hope to see more soon!

Registered Purebasic User.
Using Windows XP on an AMD System...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 11, 2002 7:54 pm 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by BalrogSoft.

Quote:

It looks like the old wolfenstein game. Even if there's only one wall.
But are you using any 3D API or is it 'only' DirectX?


The 3d engine only uses directX.

Quote:
Hope to see more soon!



Im working on 3d engine, and i want to optimize more, to gain more speed, and draws a screen a little more big.

Bye!

+-----------------------+
| Balrog Soft |
| Amiga and PC Coder |
| http://www.balrogsoft.8m.com |
| [url]mailto:balrog@terra.es[/url] |
+-----------------------+


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 11, 2002 8:54 pm 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by Pupil.

Quote:
Sorry didn't work.
Downloaded the 3D engine v0.01 for PC and copied the files to a folder.
When I started it a message box showed up but the main window is empty.
Nothing to see.

Don't know if the app has found the bmp file, because you are not checking it in your program. (if I delete the bmp file there is no error message...)


Have a nice day...
Franco

Sometimes you have to go a lonely way to accomplish genius things.

Ok, i got a blank screen/window aswell, but i pressed an arrow button and got some stuff drawn.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 11, 2002 9:05 pm 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by fred.

Very impressive ! Go ahead . The world first 3D Engine in PureBasic !

Fred - AlphaSND


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 11, 2002 10:37 pm 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by Franco.

Quote:
Ok, i got a blank screen/window aswell, but i pressed an arrow button and got some stuff drawn.


Yes, that's right after pressing a arrow key it shows up
Not bad at all - well done!


Have a nice day...
Franco

Sometimes you have to go a lonely way to accomplish genius things.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 14, 2002 12:20 am 
Offline
PureBasic Guru
PureBasic Guru

Joined: Tue Apr 22, 2003 7:42 pm
Posts: 16777133
Restored from previous forum. Originally posted by merendo.

Cool. Tja, this is the result when good coders work together with PB :wink:. Seriously: This little demo is cool, the first times i´ve been playing it I have really enjoyed. Go on with coding, im looking forward for the game´s offical relase. Mail me please, when it is ready. Thanks, merendo

We always need to hear both sides of the story (by Phil Collins)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye