It is currently Wed Mar 01, 2017 9:46 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Programming on the Mac platform
PostPosted: Sat Aug 29, 2015 4:28 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Fri Aug 28, 2015 6:10 pm
Posts: 646
Location: Portugal
It Works!

Thanks possibly saved me hours.

_________________
Any intelligent fool can make things bigger and more complex. It takes a touch of genius — and a lot of courage to move in the opposite direction.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Programming on the Mac platform
PostPosted: Mon Sep 14, 2015 7:16 am 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Fri Aug 28, 2015 6:10 pm
Posts: 646
Location: Portugal
Using PB 5.4 Beta.

Programmed a small Print and preview routine that takes lines, text and images etc on a windows machine then moved to MAC to test. Drawing stopped each time. Problem was that the drawing functions stopped after displaying a requester either font or file.

Not a restriction more my problem in my thinking. Not many programmes ask you to choose the font for text to be printed at the time you are printing. So moved requester code to front before drawing routines.

Just a slight difference between Windows and OSX to be aware of.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Programming on the Mac platform
PostPosted: Mon Nov 21, 2016 1:56 pm 
Offline
Addict
Addict

Joined: Fri Apr 25, 2003 11:10 pm
Posts: 1123
MachOView is a visual Mach-O file browser. It provides a complete solution for exploring and in-place editing Intel and ARM binaries.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Programming on the Mac platform
PostPosted: Tue Dec 06, 2016 8:36 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast

Joined: Fri Aug 28, 2015 6:10 pm
Posts: 646
Location: Portugal
Thanks all

Just another question.

Moved one of my programmes to the Mac and found that sizes of gadgets seem to be different. e.g. a spin gadget on windows displays three figures i.e. hundreds etc but the same prog on the mac shows only two. I also have scrunched up text and string gadgets.

Is there a rule of thumb for sizing gadgets so they display the same on both platforms?

regards

cd

_________________
Any intelligent fool can make things bigger and more complex. It takes a touch of genius — and a lot of courage to move in the opposite direction.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye